Lone Rider - Skinheads Web Zine


Iron Cross Novinky Iron Cross Recenze Iron Cross Rozhovory Iron Cross Články Iron Cross Koncerty Iron Cross Kniha Iron Cross Odkazy Iron Cross


Booze & Glory, The Last Resort, Old Firm Casuals

Booze & Glory, The Last Resort, Old Firm Casuals
 
Poslední víkend mého pobytu v Anglii jsem se rozhodl, že zavítám do Londýna, kde byl koncert jedné z mých TOP kapel Booze & Glory spolu s legendami Last Resort.
 
Koncert měl začínat již v půl sedmé, což je celkem brzy a docela mne to překvapilo. Nakonec začínal asi o čtvrt na osm. První kapelou byli Booze & Glory. Tihle sympatičtí skinheadi hráli sice jen půl hodiny, ale jejich show byla naprosto parádní. Zazněli písně London, ´Cause We´re Skinheads, Our Passion, Antisong, Swinging Fuckin´ Hammers a vše zakončili geniálním songem Come On You Irons! při kterém jsem vytáhl šálu West Hamu United, načež mne ostatní fanoušci zvedli na podium, takže jsem si i trochu zazpíval. Byl to parádní a nezapomenutelný zážitek. V lednu prý budou hrát v Praze, tak si je určitě nenechte ujít. Stojí to za to.
 
Další na řadě byli Old Firm Casuals. Kapela, ve které hraje Lars Frederiksen z Rancid. Abych řekl pravdu, tak ho moc nemusím. Jejich hudba mi přišla pořád stejná, ale lidem se to líbilo.
 
Jako poslední vystupovali Last Resort a začali pěkně zostra hitem Violence In Our Minds. Poté následovali písně jako Rose Of England, Resort Bootboys, A.C.A.B. (4 Skins), Rebels With A Cause, Chaos (4 Skins), King Of The Jungle, Skinheads In Sta-Press a další. Musím říct, že na jejich věk odehráli celý koncert s obrovským nasazením. Některé písničky si s nimi odzpíval i Saxby z Warriors, takže super.
 
Koncert, na kterém bylo asi 250 lidí, převážně starších skinheadů a mlaďasů do pětadvaceti let, byl skvělý. Nikde žádné problémy, prostě paráda.